Трусове в Спартак Плевен: Александър Дяковски напусна след 7 години работа в клуба


Трусове в Спартак Плевен: Александър Дяковски напусна след 7 години работа в клуба
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3735 0

Старши треньорът на баскетболния Спартак Плевен Александър Дяковски обяви, че напуска тима. След снощната загуба на плевенчани със 74:89 от Черноморец в мач от 5 кръг на НБЛ, бившият гард написа следното в личната си страница във Фейсбук:

"Здравейте приятели, искам да съобщя, че днес беше последният ми мач като треньор на Спартак Плевен. Прекарах 7 чудесни години с този отбор, за което искам да поднеса благодарности на ръководството и всеки играч от отбора и хората, които помогнаха и бяха част от него. Големи благодарности към всички фенове за тяхната подкрепа и критика. Заедно ние успяхме да покажем, че нашият отбор може да бъде продуктивен и вълнуващ. Пожелавам на момчетата успех и да донесат много радост на своите фенове. САМО СПАРТАК!", заяви братът на известната певица Люси Дяковска.

39-годишният специалист води Спартак от 2015 година насам, като с него има един полуфинал в НБЛ през 2016. Тогава тимът финишира четвърти в родния елит. На този клуб той отдава и почти цялата си кариера като играч, като в нея има и два бронзови медала от турнира за Купата на България.

След пет изиграни кръга в НБЛ Спартак има в актива си 1 победа и 4 загуби, въпреки че в началото на сезона в Плевен акостира играч като Божидар Аврамов, а тимът бе подсилен и от сърбина Коча Йовович и украинеца Максим Корниенко!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички