Александър Везенков: Щастлив съм, че запазихме серията си


Александър Везенков: Щастлив съм, че запазихме серията си
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

1279 0

Тежкото крило на Олимпиакос Александър Везенков се отличи с "дабъл-дабъл" във втори пореден мач за гръцкия гранд. Българинът записа 17 точки и 10 борби на сметката си при разгрома над Перистери с 93:67 от шестия кръг на гръцката Суперлига. Той изрази задоволство, че тимът спечели пет поредни мача.

“Знаехме, че двубоят срещу Перистери ще бъде много тежък. Ние изпитваме огромно уважение към тях, защото разполагат с много добри играчи. Подходихме сериозно към мача и играхме здраво в защита. В някои моменти от двубоя не бяхме особено концентрирани, но си свършихме работата в нападение и най-важното е, че все още сме непобедени. Вече обръщаме внимание на следващия мач.

Имаме 12 баскетболисти, които са готови да влязат на паркета по всяко време. Щастлив съм, че запазихме серията си. Подхождаме мач за мач. Знаем, че следващият двубой срещу Зенит ще бъде много труден. Това е отбор с много добро ядро и невероятен треньор (б.р - Шави Паскуал, който е бивш наставник на Везенков в Барселона). Трябва да се концентрираме, да работим здраво и да покажем 100% от себе си”, сподели българинът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички