Кирьос: Коби ме мотивира да се боря докрай


Кирьос:  Коби ме мотивира да се боря докрай
Снимка: Getty Images/Gulliver

1628 0

Ник Кирьос заяви след след загубата на осминафиналния си двубой с Рафаел Надал, че мисълта за Коби Брайънт, който загина в хеликоптерна катастрофа заедно с дъщеря си Джана и още седем души, го е мотивирала срещу испанеца.

"Никога не съм се срещал с Коби, но го уважавам много. Следя кариерата му откакто се помня. Научих за новината сутринта, докато наблюдавах мачовете у нас – бях съсипан, приех го тежко. Но това ме и мотивира днес срещу Рафа заради начина, по който той се отнасяше ежедневно към спорта", започна австралиецът.

"Това, с което ще бъде запомнен той от всички нас, са именно отдадеността, класата и човещината. Когато изоставах с пробив в четвъртия сет, Коби ме мотивира да се боря до край. Днес Рафа беше обаче твърде добър в ключовите моменти – разбира се, имах своите шансове в третия и четвъртия сет, но, какво да ви кажа, случва се. Определено мисълта за Коби ми помогна срещу него днес на корта“, завърши Кирьос. Каква бе реакцията на отделни отбори в НБА на трагичната вест вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички