Синът на Леброн Джеймс е напът да заиграе с Краля в НБА много скоро


Синът на Леброн Джеймс е напът да заиграе с Краля в НБА много скоро
Снимка: Getty Images

1550 0

До драфта на НБА за 2024 година остават още 16 месеца, но популярната американска медия ESPN разкри прогнозния си драфт, в който включи много познато име в топ 10.

Става дума за Леброн (Брони) Джеймс-младши – синът на звездата на ЛА Лейкърс Леброн Джеймс. Според ESPN Брони ще бъде избран под номер 10 от отбора от Източната конференция - Орландо Меджик през 2024 година.

Баскетболистът на гимназията "Сиера Кениън" в Лос Анджелис все още не се е договорил в кой колеж ще играе след завършването си, за да може да попадне в драфта през 2024-а. Най-различни информации сочат, че той има желание да остане в Лос Анджелис или да премине в колеж в щата Орегон.

Може ли Брони да заиграе в един отбор с баща си?

Високият 190 сантиметра гард неведнъж е споделял как иска да следва стъпките на баща си в лигата на извънземните. Разбира се, отборът, който избере Джеймс-младши, ще има шанс да подпише с баща му – най-добрият реализатор на НБА за всички времена – за сезон 2024/25. ЛеБрон Джеймс също сподели неотдавна, че би искал да играе със сина си преди да се пенсионира.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Леброн Джеймс си спомни за български баскетболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички