Росен Барчовски: Очакванията към нас са големи


Росен Барчовски: Очакванията към нас са големи

1160 0

Наставникът на Рилски спортист Росен Барчовски заяви, че очаква напрегнат мач срещу Сигал, който ще определи носителя на трофея в Балканската лига, защото очакванията и към двата тима са големи. Той заяви, че всички в Самоков са в приповдигато настроение преди предстоящия реванш. Тимът от Косово спечели първата среща с 2 точки и има минимален аванс, но българският отбор също е с големи шансове за успех.

„Чувствам приповдигнатото настроение в Самоков и се надявам да има значително повече хора в сравнение с останалите мачове досега. Дано атмосферата да се доближи до тази в Прищина. Няма как да е същата, защото там беше уникална, но поне да сме близо. При такава обстановка най-важното е да не се дадем на напрежението и да запазим спокойствие.”, заяви Росен Барчовски пред „7 дни спорт”.

Той сподели и мнението си защо очакванията към Рилски спортист са се вдингали, въпреки загубата в първата среща. „В първия мач Сигал игра доста под възможностите си може би заради тези очаквания. Разбира се, целта пред тях все още стои, но сега се качиха и очакванията към нас. Който успее да се справи с това, ще победи.”

Двубоят между Рилски спортист и Сигал е тази вечер от 19:30 часа в „Арена Самоков”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички