Пол Джордж се завърна в игра след 8 месеца извън НБА


Пол Джордж се завърна в игра след 8 месеца извън НБА

1073 0

Звездата на Индиана Пейсърс Пол Джордж се завърна триумфално на баскетболния паркет, след като помогна на своя тим Индиана Пейсърс да стигне до победа със 112:89 над Маями Хийт. 

Крилото счупи крак по време на подготовката на националния тим на САЩ в Лас Вегас през лятото, като се очакваше той да не се появи в игра през настоящия сезон в НБА

Джордж обаче опроверга очакванията и тази нощ игра за "пешеходците", влизайки в игра в последните 5 минути на първата четвърт. Той носеше и новия си потник с номер 13 на гърба. 

За 15-те минути, които престоя на паркета, той отбеляза 13 точки, включително и две тройки в третата четвърт, които помогнаха на тима му да стигне до категорични успех над "горещите". Разбира се, след толкова дълго отсъствие се забеляза, че той не е толкова експлозивен, пропускайки два опита за забивки. 

Иначе най-резултатен за тима победител беше Луис Скола, който за 18 минути отбеляза 23 точки. Соломон Хил реализира 19, докато със 17 се отчете Си Джей Майлс. Най-резултатен в мача беше Дуейн Уейд с 27 пункта. 

Победата на Пейсърс пък направи битката за 7-о и 8-о място изключително ожесточена. Маями в момента е на 10-о място с актив от 34 победи и 43 загуби. С такъв актив е и Индиана, а с победа повече са Бруклин и Бостън. Шарлът Хорнетс са с 33 победи и също сериозен шанс за място в плейофите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички