Отборът на ЛеБрон спечели срещу Кей Ди и компания в юбилейния мач на звездите


Отборът на ЛеБрон спечели срещу Кей Ди и компания в юбилейния мач на звездите
Снимка: Kevin C. Cox/Getty Images

939 0

Отборът на ЛеБрон Джеймс спечели мача на звездите в НБА срещу отбора на Кевин Дюрант с резултат 170:150 в 70-то юбилейно издание на събитието. Тимът на Джеймс водеше и през черите четвърти като най-полезен играч стана Янис Адетекумбо, който отбеляза 35 точки и записа стопроцентова успеваемост от игра (16 от 16 изстрела). Гръцкото крило добави и 7 борби. Деймиън Лилард добави 32 точки за отбора на ЛеБрон, а Стивън Къри реализира 28.

За отбора на Дюрант най-резултатен беше Брадли Бийл с 26 точки, а Кайри Ървинг записа "дабъл-дабъл" - 24 точки и 12 асистенции. По още 21 точки добавиха гардът на Бруклин Нетс Джеймс Хардън и Джейсън Тейтъм от Бостън Селтик.

Голям интерес предизвикаха и традиционните конкурси. Домантас Сабонис спечели конкурса по умения след като на финала надделя над Никола Вучевич. Преди това крилото на Индиана Пейсърс елиминира Джулъс Рандъл и Лука Дончич.

Стеф Къри беше над всички в състезанието по тройки като с резултат 27 на 26 спечели срещу плеймейкъра на Юта Джаз Майк Конли. На полувремето на срещата Анферни Саймънс от Портланд спечели конкурса по забивки.

А кой известен баскетболист се пробва и в кеча, прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички