Нейт Робинсън разкри, че не му остава много време живот


Нейт Робинсън разкри, че не му остава много време живот
Снимка: Getty Images

388 0

Един от емблематичните баскетболисти в близкото минало на НБА Нейт Робинсън смрази феновете с новина. Доскорошният играч на редица отбори в лигата разкри в интервю пред Daily Mail, че не му остава много живот.

Един от синовете на Леброн Джеймс се включва в драфта на НБА за 2024 година

Знам, че нямам много време, ако не получа бъбрек. Телата на някои хора отхвърлят диализата. И слава Богу, че не беше такъв моят случай и мога да живея. Ако не бях на диализа, вероятно нямаше да живея повече от седмица или две. Подлагам се на лечение три дни в седмицата, четири часа на ден. Те пречистват кръвта ми, за да премахнат токсините. Много ми помага, защото така живея. Диализният апарат ми помогна, така че просто се наслаждавам на моментите, когато се чувствам здрав. Опитвам се да излизам с децата си, да виждам семейството си и да играя баскетбол, да правя нещата, които харесвам”, каза Робинсън.

Той оставя впечатляваща кариера

Нейт Робинсън беше избран под номер 21 в драфта през 2005-а от Финикс Сънс. Той дебютира същата година за Ню Йорк Никс, като е играл още за отборите на Бостън Селтикс, Оклахома Тъндър, Голдън Стейт Уориърс, Чикаго Булс, Денвър Нъгетс, ЛА Клипърс и Ню Орлиънс Пеликанс. През 2018 година подписа с ливанския отбор Хоменетмен Бейрут, като това беше последният му тим в кариерата. Робинсън е трикратен шампион в конкурса за забивки в звездния уикенд на НБА през 2006, 2009 и 2010 година.

Още: Александър Везенков в НБА: Статистика, представяне и предстоящи мачове на Саша през сезон 2023/24 (ОБНОВЯВА СЕ)

НБА: Сакраменто се издъни срещу пряк конкурент, Александър Везенков с почти 11 минути на паркета (ВИДЕО)

Никола Йокич изпревари Уилт Чембърлейн по един показател в НБА

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички