Меле на тренировка на Голдън Стейт - Дреймънд Грийн отново в главната роля


Меле на тренировка на Голдън Стейт - Дреймънд Грийн отново в главната роля
Снимка: Getty Images

1239 0

По време на тренировка в сряда на настоящия шампион в НБА - Голдън Стейт Уориърс, две от звездите на тима - Дреймънд Грийн и Джордан Пуул, са си разменяли обиди и нападки, но в един момент нещата са ескалирали и първият е скочил на бой на своя съотборник, предаде "The Athletic".

Според информацията Грийн е нанесъл силен удар с юмрук, но Пуул не е почувствал болка, както и някаква контузия, а дори е продължил и завършил пълноценно своята тренировка на паркета.

В момента тече разследване от страна на щаба на "войните", за да се определи кой е виновникът и кой, така да се каже, ще го отнесе. 

Самият Дреймънд Грийн си спечели статута на скандалджия с безбройните си прояви на паркета. През 2018 година той бе наказан за няколко срещи, след като влезе в ожесточен спор със своя съотборник тогава Кевин Дюрант. 

Предстои да разберем какво ще се случи този път. Мнозина в социалните мрежи вярват, че отново Грийн е виновен за случилото се.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Леброн Джеймс създава отбор в Лас Вегас?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички