Любомир Лилов пред Sportline: Все още няма яснота около бъдещето на Балкан


Любомир Лилов пред Sportline: Все още няма яснота около бъдещето на Балкан

1942 0

Все още няма развитие около бъдещето на сребърния медалист от миналия сезон в баскетболното първенство Балкан (Ботевград). Това заяви помощник-треньорът на тима Любомир Лилов пред Sportline.bg.

На този етап не се знае кои играчи със сигурност ще останат в тима от Ботевград. Вече стана ясно, че капитанът на ботевградчани Павел Маринов напуска отбора. Баскетболистът ще играе за румънския Динамо (Букурещ), където треньор е бившият наставник на Балкан Александър Тодоров.

Относно селекцията на Балкан Любомир Лилов заяви: "Нищо не мога да кажа. Нека първо да видим какво ще стане с финансирането, какъв ще е треньорският щаб и чак тогава ще говорим за селекцията".

Появи се информация, че брат му Иван Лилов, който бе сред лидерите на Балкан през миналия сезон, ще продължи кариерата си в чужбина. За момента обаче нищо не е сигурно. "Все още няма никакво развитие от него", сподели по-големият от братята Лилови.

Преди време изпълнителният директор на тима Цветан Луканов обяви, че е осигурил издръжката на Балкан до края на миналия сезон. Очаква се скоро бизнесменът да обяви дали ще продължи да помага финансово на мъжкия тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички