Лос Анджелис Лейкърс спечели "In Season", Леброн Джеймс е MVP, а Антъни Дейвис с историческо постижение (ВИДЕО)


Лос Анджелис Лейкърс спечели "In Season", Леброн Джеймс е MVP, а Антъни Дейвис с историческо постижение (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1011 0

Отборът на Лос Анджелис Лейкърс спечели първото издание на турнира "In Season", организиран от НБА. На финала отборът от Калифорния победи Индиана Пейсърс с 123:109, за да си осигури новия трофей отвъд Океана.

Над всички за "езерняците" бе Антъни Дейвис, който се отчете с 40 точки, 20 борби и 5 асистенции. По този начин възпитаникът на колежа от Кентъки се нареди до величия в историята на тима - Елджин Бейлър и Уилт Чембърлейн като единствените играчи с подобни цифри в един мач.

Лидерът на тима - Леброн Джеймс, пък записа 24 точки, 11 борби и 4 асистенции, а по време на награждаването бе обявен и за MVP за вътрешния турнир заради изявите си през цялата надпревара. Страхотно включване от пейката направи и Остин Рийвс с цели 28 пункта.

Тайрийз Халибъртън записа 20 пункта и 11 асистенции, а от пейката на Индиана добро включване с 20 и 15 пункта съответно направиха Бенедикт Матурин и Аарън Несмит.

Лос Анджелис Лейкърс пък направи сериозна заявка и за титлата в НБА през настоящата кампания. "Езерняците" са 17-кратни шампиони, а днес прибавиха и 18-ото отличие в своята витрина, доказвайки статута си на легендарен франчайз отвъд Океана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички