Левски приема непобедения Будучност в неделя


Левски приема непобедения Будучност в неделя
Снимка: Иван Йочев

2162 0

Българският баскетболен шампион Левски приема Будучност (Подгорица) във второто си домакинство в Атлантическата лига. Мачът е в неделя от 18 часа.

Миналата седмица "сините" победиха Мега Визура, но сблъсъкът с черногорците ще е далеч по-труден, тъй като те нямат загуба дотук.

"Посрещаме един от фаворитите в Лигата, който винаги е играл важна роля в нея. Липсва ни нашият лидер Брандън Хийт, но нашата главна цел е младите играчи да се развият през този сезон и да играят на по-високо ниво, каквото ни предлага АБА Лига", заяви преди мача треньорът на Левски Константин Папазов.

Той призова феновете да напълнят трибуните за сблъсъка.

"Публиката ще се опита да ни помогне да се противопоставим на Будучност, като се надявам трибуните да са пълни в неделя. Имаме много желание, и ще вложим максимално старание в търсене на успех, но Будучност са в ролята на абсолютен фаворит в София", категоричен е Папазов.

Продажбата на карти за мачовете от Адриатическата лига върви с пълна сила. Те са с цена 40 лева и включват всички домакинства от Адриатическата лига. Карти могат да се закупят от офиса на тръста на ул. Юри Венелин 32 в София, от магазините на "Герена" – ул. "Тодорини Кукли" 47 и на НКП на бул. "Тодор Александров" 23 и офисите в зала "Универсиада".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички