„Левски” не е искал „Арена Армеец” без пари


„Левски” не е искал „Арена Армеец” без пари

1716 0

Баскетболен клуб „Левски” не е искал да ползва столичната зала „Арена Армеец” без пари за планираното шоу на 15 февруари.

Целта на организираното събитие е да събере средства за подкрепа на отбора, който е в тежко финансово състояние.

Всичко това стана ясно от специално изявление на „сините” по повод информации появили се в медийното пространство през последните дни, че залата щяла да бъде предоставена за празника безвъзмездно.

„Левски” никога не е искал „Арена Армеец”, без да плаща за нея - каза Константин Папазов - Тити, реньор на отбора. - Нашето желание е клубът да си спести този разход, който ще бъде поет от спонсор, с който сме в напреднали преговори.”

Така „Национална спортна база” ЕАД ще получи приход от наем на залата. Няма как „Арена Армеец” да бъде ползвана без пари, защото това противоречи с нормативната уредба, по която функционира търговското дружество, в чиито активи е арената.

„Сините” планират в шоуто освен баскетболистите да се включат и ветерани, както и футболистите на „сините”. Програмата на спортния празник в подкрепа на клуба ще бъде обявена допълнително, като цената на билетите ще е 10лв.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички