Феновете на "Левски" беснеят: Всички козове са в нас, а пасуваме!?


Феновете на "Левски" беснеят: Всички козове са в нас, а пасуваме!?

3380 0

Една от фен-фракциите на "Левски" - South Division, излезе с призив към феновете на отбора да подкрепят баскетболния тим на "сините" във всеки един мач до края на сезона.

Както е известно, спечелилият златен требъл тим е на ръба на фалита, като мнозина избягаха от отбора през последните месеци. Въпреки това "Левски" продължава да съществува, а вчера тима записа изключителен двубой, въпреки че падна със 72:80 от Задар в Адриатическата лига.

От "South Division" използваха "Фейсбук", за да изразят недоволството си от празните седалки срещу Задар, като призоваха още в следващия двубой срещу Спартак (28.01) залата е абсолютно пълна.

Ето и пълния текст:

Всеки, който днес е гледал момчетата, играещи за ЛЕВСКИ СОФИЯ, по телевизията, със сигурност е осъзнал защо следващият път трябва да ги подкрепи в залата!

Нали всички искахме такъв ЛЕВСКИ? Без значение от спорта. Съставен от млади момчета, Българи? Момчета, играещи със сърце и душа, за идеята ЛЕВСКИ, не за парите! Ето, че сега имаме такъв отбор. Време е и да дадем от себе си, за да продължим да го имаме! Дори само безрезервна подкрепа и пълна зала на всеки мач ще е достатъчно този отбор да го има и занапред! Очевидно, когато противника не е "интересен" и "филмът ще липсва", пълната зала също липсва. Ето това наше мислене трябва да променим час по-скоро. Всички знаем какво представлява публиката на ЛЕВСКИ, когато се изсипе на дадено събитие. Получава се атмосфера, която всички помним с години. Кой или какво ни пречи да се изсипем и да изпълним пустата зала Универсиада или стадион Георги Аспарухов, дори на най-безинтересните двубои в годината? Нямаме желание да се забавляваме? Нямаме желание да спасим любимия отбор? Мислим си, че противника ни прави атмосферата? НЕ! Всичко зависи от нас самите. "Всичко се състои в нашите задружни сили" и колкото по-бързо осъзнаем с какви огромни възможности разполагаме и колко рядко ги използваме, толкова по-бързо ще превърнем синята публика в това, в което всеки от нас мечтае. Всички козове са в ръцете ни, но продължаваме и продължаваме да пасуваме!? За Бога, братя, НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички