Легендарна среща: Федерер посети Голдън Стейт Уориърс (ВИДЕО)


Легендарна среща: Федерер посети Голдън Стейт Уориърс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1123 0

Сезонът за Голдън Стейт Уориърс е доста тежък - тимът е едва 10-ти в Западната конференция и със зъби и нокти се бори за участие поне в предварителната фаза на плейофите. Днес Стеф Къри и компания получиха доза добро настроение и подкрепа от не кого да е - на гости в "Чейс Център" им беше швейцарската тенис легенда Роджър Федерер.

Маестрото се срещна с Къри, старши треньора Стив Кър, както и с някои други от най-големите звезди на "воините". След това той пробва баскетболните си умения и вкара четири от четири коша. Федерер остана искрено изненадан от мерника си и се самоиронизира: "ОК, стига толкова. Четири е добре, това беше късмет!". 

Въпреки приятната визита, Маестрото не бе на късмет за Голдън Стейт - след срещата той изгледа на живо и домакинството срещу Сан Антонио Спърс, загубено с 113 на 126. На полувремето "воините" изоставаха с потресаващите 29 точки. 

Още: Бекер, Федерер, Мъри: Григор Димитров на косъм да застане до тенис величия

Роджър Федерер посети Голдън Стейт Уориърс

Роджър Федерер е един от най-добрите тенисисти в историята. Той се отказа през септември, 2022-ра, след общо 103 титли от ATП веригата, 20 от които от Големия шлем. 

От другата страна има не по-малко титуловани имена - наскоро Стив Кър, който ще води Олимпийския отбор на САЩ в Париж тази година, стана най-скъпоплатеният наставник в историята на НБА. Стеф Къри пък има общо 4 шампионски титли в най-силното баскетболно първенство, както и 2 награди за Най-полезен играч през сезона (MVP).

Разиграване, в което Григор Димитров бе копие на Федерер на Australian Open: И студената реакция, която последва (ВИДЕО)

"Връщане назад няма" - Роджър Федерер се сравни с лимон, изцеден "до последната капка"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички