ЛеБрон с ударно завръщане и мълниеносни 24 точки срещу градския съперник


ЛеБрон с ударно завръщане и мълниеносни 24 точки срещу градския съперник
Снимка: Getty Images/Guliver

1200 0

Тимът на Лос Анджелис Лейкърс победи градския конкурент Лос Анджелис Клипърс със 123:120 след продължение. За лидера на "езерняците" ЛеБрон Джеймс това бе първи мач след отсъствие повече от месец заради травма в слабините.

ЛеБрон за 40 минути реализира 24 точки, 14 борби и 9 асистенции. Лу Уилямс от тима на Клипърс завърши с 24 точки и 6 завършващи подавания. ЛА Клипърс е на осмо място в Западната конференция, а ЛА Лейкърс на девето.

Действащият шампион Голдън Стейт Уориърс прекъсна серия от 11 поредни победи, след като загуби у дома от Филаделфия Севънти Сиксърс със 104:113. Гостите спечелиха само третата четвърт, но убедително с 42:26. На "воините" не им помогнаха 41 точки на Стеф Къри и 25 на Кевин Дюрант. Голдън Стейт остава начело в Западната конференция, а Филаделфия е на трето на Изток.

Други резултати:

Детройт Пистънс - Далас Маверикс 93:89

Орландо Меджик - Индиана Пейсърс 107:100

Торонто Раптърс - Милуоки Бъкс 92:105

Сан Антонио Спърс - Бруклин Нетс 117:114.

Междувременно британският боксьор Тайсън Фюри се включи в игра на баскетболното игрище за добра кауза. Повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички