ЛА Лейкърс иска Кевин Дюрант, Финикс Сънс го дава срещу едно условие


ЛА Лейкърс иска Кевин Дюрант, Финикс  Сънс го дава срещу едно условие
Снимка: Getty Images

577 0

Лос Анджелис Лейкърс ще търси всячески варианти за подсилване на отбора си през следващия сезон в НБА. Сред имената, които все по-често стават обект на внимание е Кевин Дюрант от Финикс Сънс.

ЛА Лейкърс иска Кевин Дюрант

Голямо препятствие пред евентуален такъв трансфер ще се окаже, че Дюрант има все още действащ договор със "слънцата" за две години. Отделно те ще седнат на маса за преговори само, ако Лейкърс предоставят Антъни Дейвис.

Още: НБА: Денвър Нъгетс приключи Лос Анджелис Лейкърс, а Оклахома Сити Тъндър - Ню Орлиънс Пеликанс (ВИДЕО)

Въпреки това условие, журнаилстът на ESPN Браян Уиндхорст разкрива, че "езерняците" са отказали категорично такова предложение.

Американският сайт "heavy.com" пък пише, че "езерняците" са склонни да пратят ДиАнджело Ръсел, Макс  Кристи, Тауреан Принс и Руи Хачимура плюс двама бъдещи избраници от първия кръг на Драфта във Финикс, само и само да може да осъществи голямата си цел и събере тримата големи - ЛеБрон Джеймс, Антъни Дейвис и Кевин Дюрант.

През този сезон Финикс завръши шести в редовната кампания с баланс от 49-33 в Западната конференция, докато Лейкърс останаха осми и трябваше да играят плей-ин турнир, за да стигнат до плейофите.

Още: Минесота Тимбъруулвс нанесе жесток удар на Финикс Сънс, Кевин Дюрант и компания под заплаха (ВИДЕО)

Там и двата отбора отпаднаха още в първия кръг, като "слънцата" допуснаха тежко поражение от Минесота Тимбъруулвс с 0-4 в серията, а "езерняците" загубиха с 1-4 от Денвър Нъгетс.

"Издигна баскетбола на друго ниво" - Джо Байдън "свали шапка" на ЛеБрон, Стеф Къри и Кевин Дюрант също поздравиха Джеймс

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички