Кливланд отново загуби от Маями


Кливланд отново загуби от Маями
Снимка: Gulliver/Getty Images

1155 0

Кливланд Кавалиърс претърпя ново поражение от Маями Хийт в среща от Националната баскетболна асоциация, изиграна тази нощ. Мачът се игра във Флорида, а домакините спечелиха със 106:92.

Това е втора поредна загуба за Кливланд от този съперник през сезона, като Леброн Джеймс отново не успя да победи бившия си тим. В двубоя не взеха участие Кевин Лав и Крис Бош.

Маями поведе започна по-добре мача и поведе с 5 точки след първите десет минути. "Горещите" продължиха да трупат аванс и през втората част, а на почивката резултатът на таблото беше 56:38 в тяхна полза.

Двата тима изиграха оспорвана трета четвърт, но и тя беше спечелена от Маями, макар и само с две точки. През решителните десет минути Кливланд стопи малка част от разликата, но не успя да стигне до нещо повече.

Над всички за победителите беше Дуейн Уейд, който реализира 32 точки. Горан Драгич добави 20 за успеха, като той има и 9 асистенции. С дабъл-дабъл от 16 точки и 11 борби е Хасан Уайтсайд. За Кливланд Леброн Джеймс се отчете с 26 точки, а Кайри Ървинг е с 21.

В следващия си мач Маями е домакин на Портланд, а Кливланд посреща Бруклин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички