Началото на края? Трима напуснаха Левски


Началото на края? Трима напуснаха Левски

1647 0

Началото на края за баскетболния Левски започна, след като трима от играчите на Константин Папазов напуснаха тима в навечерието на 2015 година.

Както е известно, след  запорирането на сметките на КТБ, както и фалита на банката, "сините" останаха без спонсор и не се знае дали тимът ще просъществува след празниците.

Старши-треньорът Константин Папазов дава всичко от себе си, за да намери свежи пари за шампионите, след като влезе в няколко предавания по телевизията и се молеше за финансови средства, но в крайна сметка това не е дало резултат.

Нещата в клуба станаха още по-тежки, след като основният играч на тима Христо Захариев напусна заради неплатени заплати и ще подсили Лукойл Академик до края на сезона.

Същото се очаква да направят Станимир Маринов и Димитър Димитров, които също имат доста оферти и вече не са част от "сините", които отпътуваха за двубоя с "Мега Лекс" с едва 9 баскетболисти.

Ако в близките 3 седмици не бъдат намерени средства, с които Левски да изкара сезона, София ще остане без баскетболен отбор в елита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички