Голямо меле в НБА! Трима баскетболисти бяха изгонени още в началото на Голдън Стейт - Минесота (ВИДЕО)


Голямо меле в НБА! Трима баскетболисти бяха изгонени още в началото на Голдън Стейт - Минесота (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

766 0

Отборът на Минесота Тимбърулвс постигна седмата си поредна победа в НБА, след като се наложи със 104:101 над Голдън Стейт Уориърс като гост.

Двубоят в "Chase Center" започна с голямо меле на паркета, което доведе до изключването от игра на трима баскетболисти!

По-малко от две минути след старта на срещата, Клей Томпсън от Голдън Стейт и Джейдън МакДаниълс от Минесота се сдърпаха в средата на игрището, а към тях се включи центърът на "вълците" Руди Гобер. Секунди по-късно обаче, Гобер бе атакуван в гръб от Дреймонд Грийн, който приложи задушаваща хватка на французина.

Всичко това пък доведе до допълнително напрежение, но все пак скандалът утихна след няколко минути. Впоследствие бяха изгонени Грийн и Томпсън от Голдън Стейт, както и МакДаниълс от Минесота.

Домакините, които бяха и без контузения си плеймейкър Стеф Къри, останаха без трима от читиримата си най-опитни играчи, но въпреки това водеха в резултата през почти целия мач. Чак в средата на последната четвърт Минесота успя да поеме контрол и да поведе.

Най-резултатен за победителите, които вече имат баланс от 8 победи и само 2 загуби, бе Карл-Антъни Таунс с 33 точки. Антъни Едуардс добави още 20 точки, а с 13 завърши Майк Конли. За тима на Голдън Стейт, който загуби за четвърти пореден път, с рекордните в кариерата си 23 точки се отчете новобранецът Брандин Поджимски, а хърватинът Дарио Шарич отбеляза 21 точки.

ВИЖТЕ ОЩЕ - Никола Йокич пак преподава: Денвър отново безгрешен, а кризата в Клипърс продължава! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички