Емоционалният Папазов: Хората помагат, но не е достатъчно


Емоционалният Папазов: Хората помагат, но не е достатъчно

1663 0

Старши-треньорът на "Левски" Константин Папазов едва сдържа сълзите си по време на интервюто след края на двубоя на неговия тим срещу Задар, загубен със 72:80.

"Сините" се бориха храбро, но не успяха да спечелят. Въпреки това феновете аплодираха момчетата на Тити след края на двубоя и не спряха да пеят през целия двубой.

Константинов беше категоричен след мача, че заради феновете и играчите "Левски" трябва да продължи съществуването си, а освен това разкри, че има хора, които са готови да плащат 25% от месечните разходи на тима.

"Знам само, че този отбор трябва да го има. Просто виждате, че правим всичко, което е по възможностите ни. Нашите фенове знаят, че нямаме шанс, но са тук и ни подкрепят.

Силно вярвам, че има някаква правда и всичко ще се нареди. Вълнувам се и съм горд с тези играчи. Има хора, които помагат, но това не е достатъчно. Надявам се, че всички виждат, че дори и с децата, ние се борим до последно.

На този етап има хора, които са поели ангажимент да покрият 25% от месечните разходи до края на сезона, но те сами не желаят да разкриваме кои са. Дано намерим още 3-4 подобни спонсори и тогава всичко ще е наред", каза Тити след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички