Далас отново шокира Сан Антонио


Далас отново шокира Сан Антонио
Снимка: Gulliver/Getty Images

963 0

Далас Маверикс записа втора победа над Сан Антонио Спърс в Националната баскетбола асоциация през този сезон. Тази нощ, пред собствена публика, домакините се наложиха над своя съперник със 101:94.

Шампионите поведоха убедително още в началото на мача и след първата четвърт имаха аванс от 12 точки. Далас обаче показа различно лице през вторите десет минути и на почивката намали пасива си само до 3.

Домакините продължиха с доброто си представяне и след почивката. Те направиха пълен обрат и преди решителната последна четвърт вече водеха с 10 точки. Последната част беше равностойна, като Сан Антонио намали пасива си, но отново записа загуба от от Далас.

С основна заслуга за успеха е Монта Елис, който реализира впечатляващите 38 точки. Дирк Новицки е с дабъл-дабъл от 15 точки и 13 борби. За Сан Антонио Кауай Ленард се отчете с 19 точки, като има и 9 овладени топки под двата коша.

В следващия си мач Сан Антонио ще се изправи срещу Оклахома. След това шампионите ще имат шанс да вземат реванш от Далас, тъй като двата тима се срещат отново, като този път домакин е Сан Антонио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички