Дабъл-дабъл на ЛеБрон Джеймс доближи ЛА Лейкърс на 1 победа от 1/4-финалите в НБА (ВИДЕО)


Дабъл-дабъл на ЛеБрон Джеймс доближи ЛА Лейкърс на 1 победа от 1/4-финалите в НБА (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1506 0

Отборът на Лос Анджелис Лейкърс спечели у дома срещу Мемфис Гризлис със 117:111 (след продължение) и така поведе с 3-1 успеха в 1/8-финалната серия в НБА, като вече е само на една победа от класиране за следващата фаза от плейофите. 

Двубоят в зала "Crypto.com Arena" бе много оспорван, а суперзвездата ЛеБрон Джеймс вкара ключов кош в края на редовното време, с който изравни за 104:104 и прати мача в продължение. То бе спечелено от Лейкърс с 13:7, а 38-годишният ЛеБрон завърши с дабъл-дабъл от 22 точки и цели 20 борби (+ 7 асистенции)!

Иначе, Дезмънд Бейн от Мемфис бе най-резултатен в срещата с 36 точки, а за Лейкърс най-много отбеляза Остин Рийвс - 23. Тимът от Лос Анджелис ще има първа възможност да затвори серията в петия мач, който е на 27 април (2:30 българско време) в Мемфис.

От друга страна, Маями Хийт също поведе с 3-1 в 1/8-финалната си серия срещу Милуоки Бъкс, след като спечели четвъртия сблъсък на свой терен със 119:114

Въпреки че Янис Адетокунбо "избухна" с трипъл-дабъл от 26 точки, 10 борби и 13 асистенции, над всички на паркета бе Джими Бътлър, който наниза невероятните 56 точки в коша на гостите, добавяйки и 9 борби на сметката си. Петият мач от серията е на 27 април (4:30 българско време) в Милуоки. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички