Черно море се прицели в третото място след победа над Рилски спортист


Черно море се прицели в третото място след победа над Рилски спортист
Снимка: www.chernomore.eu.

1039 0

Черно море Порт Варна победи Рилски спортист с 87-77 в среща от Националната баскетболна лига, изиграна тази вечер в Самоков. С успеха варненци вече са с равен брой точки с третия Левски и всичко ще се реши в оставащите кръгове. Рилски спортист също има шанс за третото място, тъй като е с мач по-малко от преките си конкуренти.

Черно море започна двубоя по страхотен начин и след първата част имаше солидна преднина от 16 точки. Вторите десет минути бяха равностойни, като домакините ги спечелиха с 2 точки, но авансът на варненци все още беше голям. Разликата се запази и след третия период, който завърши наравно. Рилски спортист опита да направи обрат в мача, като около минута преди края стопи пасива си до 7 точки. Черно море обаче не позволи изненада и се поздрави с успеха.

Най-резултатен за победителите е Станимир Маринов, който отбеляза 16 точки. За Рилски спортист капитанът Йордан Бозов реализира 22.

Във вторник Рилски спортист гостува на Левски, а четири дни по-късно Черно море посреща Спартак Плевен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички