Черно море отново би Левски и се класира за полуфиналите в НБЛ


Черно море отново би Левски и се класира за полуфиналите в НБЛ
Снимка: www.chernomore.eu.

1012 0

Черно море Порт Варна постигна нова победа над Левски, този път със 77-68 като гост в столичната зала "Универсиада". С това варненци затвориха серията с 2-0 победи и се класираха за полуфиналите в Националната баскетболна лига. Загубата пък означава край на този сезон за Левски, който спечели титлата през миналата година.

Черно море започна по убедителен начин срещата и след първата част имаше аванс от 8 точки. "Моряците" продължиха да увеличават преднината си и през вторите десет минути, като на почивката тя вече беше 14 точки. След подновяването на играта тимът на Драган Баич заигра по-слабо и това позволи на Левски да стопи пасива си и да върне интригата в мача. Гостите обаче бързо се съвзеха и не позволиха изненада в срещата.

Най-резултатни за победителите станаха Асен Великов и Милош Коматина, който реализираха по 16 точки. За Левски с 27 се отчете Павел Иванов, а Алекс Симеонов е с дабъл-дабъл от 19 точки и 12 борби.

В спор за място на финала Черно море ще се изправи срещу Лукойл Академик. Играе се до 3 победи от 5 мача, като домакинско предимство има тимът от Правец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички