Баскетболният ЦСКА се раздели с американец


Баскетболният ЦСКА се раздели с американец
Снимка: Lap.bg

992 0

Баскетболният ЦСКА се разделя с гарда Джордан Калахан, съобщиха от клуба.

Двумесечният договор на Джордан Калахан с ЦСКА изтече и за съжаление здравословното му състояние не позволява контрактът да бъде продължен до края на сезона. Ръководството на ЦСКА благодари на Калахан, че се присъедини към отбора в труден момент след травмата на Брандън Йънг и помогна изключително много на тима в изминалите седмици“, обясниха от БК ЦСКА.

Джордан бе част от ЦСКА в 9 мача, от които "армейците" спечелиха 5. Завърши със средно 12 точки и 6 асистенции в актива си, като имаше 42% успеваемост в стрелбата от тройката. Калахан записа 6 мача с двуцифрен точков актив, а в две срещи имаше и двуцифрен брой завършващи подавания. Той държи рекорда за най-много асистенции в един двубой - 11.

Пожелаваме му бързо възстановяване и успехи в следващите баскетболни предизвикателства. На позицията плеймейкър се завръща възстановеният Брандън Йънг, очаква се скоро да видим в игра и капитана Венцислав Петков. Младите Виктор Гергов и Мартин Русев също показват сериозно развитие и ще получават все повече доверие“, информират още "червените".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кюстендилеца "разбуни духовете" от Лондон след баскетболния бой във "Вечното дерби" (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички