Баскетболна лекция в "TD Garden", Селтикс поведе на Уориърс в сериите (ВИДЕО)


Баскетболна лекция в "TD Garden", Селтикс поведе на Уориърс в сериите (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1275 0

Отборът на Бостън Селтикс успя да победи със 116:100 Голдън Стейт Уориърс у дома в мач №3 от финалите на НБА. Съставът от Изтока показа страхотна отборна игра, а "войните" не бяха достатъчно ефективни във фаза атака.

За домакините трима баскетболисти реализираха над 20 точки. Това бяха Джейсън Тейтъм (26), Джейлън Браун (27) и Маркъс Смарт (24). Центърът Робърт Уилямс III пък бе страхотен в защита, отчитайки се с 3 откраднати топки.

Убийственото дуо на Голдън Стейт Стеф Къри и Клей Томпсън се представи на ниво. Двукратният носител на наградата за най-полезен играч записа 31 точки, 2 асистенции и 4 борби, а неговия съотборник добави 25 пункта. "Войните' не успяха да намерят отговор на добрата игра на своите опоненти, а и не получиха много помощ от пейката.

Мнозина очакваха, че Голдън Стейт ще помете Бостън и ще се поздрави с поредния успех. До момента обаче "келтите" впечатляват с играта си и показват защо не трябва да бъдат отписвани току-така. Следващата среща ще бъде отново в "TD Garden" на 11 юни.

Вижте най-интересното от срещата: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички