Александър Везенков с нови точки и над 10 минути игра, но Сакраменто продължи лоша серия (ВИДЕО)


Александър Везенков с нови точки и над 10 минути игра, но Сакраменто продължи лоша серия (ВИДЕО)
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

1441 0

Александър Везенков и Сакраменто Кингс загубиха от Индиана Пейсърс с 126:121 в двубой от редовния сезон на НБА. Така лошата серия на отбора, воден от Майк Браун продължава - с 4 поредни загуби. Българинът игра 10:46 минути, в които отбеляза 7 точки и се отчете с 3 борби, открадната топка и блок.

Везенков записа над 10 минути игра за Сакраменто

След доброто си представяне в миналия двубой баскетболистът ни получи нови игрови минути. Той се появи на паркета още в края на първата част, като започна с борба в нападение, която обаче не бе успешна, а първата част завърши 34:31 в полза на Индиана.

Везенков прекара около 4 минути в игра преди отново да бъде сменен, като в тях се отчете с един чадър. И през втората част Пейсърс държеше преднината, като до края тя стана двуцифрена и двата тима се оттеглиха на полувреме при резултат 70:57.

Домакините опитаха да се противопоставят в третата част и вдигнаха представянето си в началото, но съперникът им отново успя да си върне разликата от 10 точки.

Малко преди края на третата част българския национал влезе отново в игра и бързо вкара от тройката за 89:99. В началото на четвъртата част отбеляза и втора тройка, като спечели и борба под коша. В последвала атака бе фаулиран, като вкара една от двете си наказателните стрелби. Направи впечатление, че продължи да е активен и в защита, открадвайки една топка. Сакраменто опита късен устрем в заключителните минути, който им донесе намаляване на разликата до 5 точки, но нищо повече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички