800 сини застанаха зад Левски и той размаза


800 сини застанаха зад Левски и той размаза
Снимка: БГНЕС/БОБИ ТОШЕВ

1338 0

В столичната зала "Универсиада", която беше изпълнена с фенове, дошли да подкрепят закъсалия "син" клуб, домакините показаха изключителен дух и заслужено победиха.

В отделните части мачът протече (27:14), (19:9), (28:24), (14 : 33). "Сините", които доминираха през цялата среща изпуснаха контрола в последната четвърт и това позволи двубоят да завърши с не много голяма разлика.

За Левски най-резултатен беше капитанът Павел Иванов, който отбеляза 37 точки. В крайна сметка столичани не допуснаха обрат и мачът завърши 88:80.

Основното в срещата беше огромният брой фенове, които дойдоха в залата да подкрепят отбора си. Преди началото на двубоя опашка от фенове се беше събрала пред вратите на "Универсиада", като "сините" привърженици дадоха по 10 лева за билет, за да подпомогнат изпадналия в криза тим.

На 15 януари от 15:00 часа в столичната зала "Арена Армеец" ще се проведе благотворително шоу в подкрепа на баскетболния отбор.

Очаква се на него, освен многобройните привърженици, да присъстват и футболисти, баскетболисти, както и ветерани на клуба, а средствата от продадените билети, които са на цена 10 лева ще се предоставят за баскетболния тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички