Тити: Истинските "сини" фенове трябва да решат проблема


Тити: Истинските "сини" фенове трябва да решат проблема

1410 0

Треньорът на баскетболният Левски Тити Папазов е притеснен от суровото наказание, което Дисципът на Адриатическата лига наложи на отбора за ексцесиите между феновете по време на мача с Партизан. Както е известно, "сините" са наказани с два мача без публика и 5500 евро глоба.

"Тежка глоба за нас. Ще се борим да върнем хората, които обичат баскетбола", заяви Папазов пред "Дарик".

"За жалост, бяхме в очакване на голям празник, който трая само 10 минути. Не мога да повярвам още, че това се случи. Сигурно ние сме най-виновни. Аз не мога да спра футболните фенове да дойдат. Едно шалче не мога да си представя, че може да е дразнител“, коментира още той.

Папазов вярва, че в България трябва да се обърнем към европейските практики, за да спрем проблемите с феновете.

"Факт е, че има много млади, които действат по този начин като тези в залата. Това е най-страшното. Мисля, че трябва да се обърнем към европейските практики. Истинските фенове като че ли са уплашени от това, което става. Ние трябва да решим проблемa генерално. Истинските сини фенове трябва да решат това", категоричен е наставникът на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички