20 млн. на сезон иска легенда на НБА


20 млн. на сезон иска легенда на НБА
Снимка: Getty Images / Guliver

2406 0

Бъдещето на емблемата на Маями Хийт – Дуейн Уейд продължава да бъде несигурно, съобщава всекидневникът The Miami Herald.

По информация на изданието, което се позовава на близки до баскетболиста, лидерът на „Горещите” се надява да подпише нов 3-годишен контракт със заплата в размер на 20 милиона долара на сезон, като по този начин се опита да се доближи до нивото на заплащане от предходния си контракт.

Припомняме, че през 2014-а година Уейд се съгласи да намали сериозно парите, които получава, като подписа за два сезона, със заплащате на стойност съответно по 15 милиона долара и 16.1 милиона долара

Същевременно, обаче, шефовете на Хийт възнамеряват да продължат низходящата тенденци и вече са отправили оферта, която е с още по-занижени параметри - 10 милиона долара на сезон.

Само преди няколко дни мениджърът на Уейд Хенри Томас разкри, че преговорите между двете страни все още са далеч от финализиране и хвърли в смут феновете на клуба, като обяви, че клиентът му може и да не завърши кариерата си в Маями.

„Дуейн даде най-доброто от себе си за Маями през последните години, но това не означава, че ще завърши кариерата си във Флорида”, обяви Томас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички