Сър Алекс договорил да вземе Роналдо и Бейл малко преди да се пенсионира


Сър Алекс договорил да вземе Роналдо и Бейл малко преди да се пенсионира

630 0

Легендарният мениджър сър Алекс Фъргюсън е опитал да върне обратно в Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо и да вземе от Тотнъм -Гарет Бейл. Това се е случило през 2013 година, а историята разказва бившият играч на "червените дяволи" Патрис Евра. Желанието на Фъргюсън е било да създаде боеспособен състав за Шампионска лига, но вместо това две седмици по-късно се пенсионирал.

"Един от най-трудните моменти в кариерата ми в Юнайтед бе пенсионирането на Фъргюсън. Две седмици преди всички медии гърмяха с тази новина, но той ми казваше:"Патрис, никога няма да се пенсионирам. Ще бъда тук още 10 години". А след това добави и "На 99% съм убеден, чв ще имаме в състава си Кристиано Роналдо и Гарет Бейл. Тези двама играчи ми трябват да спечеля Шампионска лига още веднъж". И честно казано, когато говорих с Кристиано, го попитах за това и той ме увери, че е казал "да" на шефа и идва в Юнайтед. Той ми го каза", заяви Евра.

"Две седмици по-късно бяхме в съблекалнята и чакахме. Имаше много камери на тренировъчното и си помислихме, че е станало нещо лошо и ще имаме неприятности. Казаха ни да останем, защото той иска да говори с нас. Той влезе и каза:"Съжалявам. Някои хора са обявили, че се оттеглям, преди да го съобщя сам. Затова видяхте всички тези камери. Но аз ще се пенсионирам, защото жена ми има нужда от мен". А кога, според него, е била единствената победа, след която сър Алекс е крещял от радост вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама