Редки кадри на Лионел Меси - първото му интервю след мач, още преди Барселона (ВИДЕО)


Редки кадри на Лионел Меси - първото му интервю след мач, още преди Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Guliver

3593 0

От Нюелс Олд Бойс публикуваха видео, за което твърдят, че е първото интервю на Лионел Меси след футболен мач. Както е известно, аржентинецът бе в клуба до 2000 година, след което се мести от Южна Америка в Европа, за да се присъедини към Барселона - едва 13-годишен.

Меси вкарва 234 гола в 176 мача за Нюелс Олд Бойс при младежките формации. Той все още следи и подкрепя отбора. Съвсем наскоро пък от Нюелс качиха рядко срещани кадри от първото интервю на Меси.

Той е повикан по име от човека зад камерата и първоначално отговаря: "Изчакайте, идвам". След това е запитан за първото му име и следва нов въпрос - дали е очаквал, че ще бъде избран за играч на мача, на което младият гений отговаря с лаконичното "не".

Попитан да разкаже как точно е реализирал попадението, Меси отговаря: "Топката дойде от Федерико Росо, Григини я подаде към Лукас. Лукас ми я подаде и аз вкарах. Посвеюавам гола на моят баща, на моят чичо, на цялото ми семейство и на всички хора, които ме познават".

Както е ясно, през това лято наруши тенденцията да е играл професионално само за един клуб, след като премина в ПСЖ. Все пак от "Марка" разкриха, че Меси може да се върне съвсем скоро в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички