Ханзи Флик намери алкохолно решение на предстоящото зимно Световно първенство по футбол


Ханзи Флик намери алкохолно решение на предстоящото зимно Световно първенство по футбол
Снимка: Getty Images

1748 0

Бившият треньор на Байерн Мюнхен и настоящ на националния отбор на Германия - Ханзи Флик, коментира очакванията си за предстоящото между 21 ноември и 18 декември 2022 година Световното първенство по футбол в Катар:

"Първото нещо, което трябва да ни интерeсува, е да се справим с пандемията от КОВИД-19, за да можем да гледаме свободно и спокойно футбол навсякъде заедно с приятелите си", каза Флик пред "Sport Bild".

Немците са известни с консумацията си на огромни количества бира покрай футболните форуми, а и не само, но Флик смята, че има друго решение на студа, който ще настъпи по време на Мондиала в Катар:

"Аз съм убеден, че нашият отбор отново може да ентусиазира феновете. Ако играем със страст, ако играем офанзивно, тогава можем да спечелим емоционално хората, дори и през зимата".

"Разбира се, тoва е възможно и през декември. Тогава, може би, след като бъде отбелязан гол, във въздуха ще се пръска греяно червено вино, а не бира. Макар че ще бъде малко по-трудно и по-рисково да си съблечеш дрехите от радост", пошегува се треньорът на Бундестима.

"Както съм казвал, казвам го и сега ясно: ние искаме да стигнем до финала. А също така искаме да бъдем и световни шампиони", добави още 56-годишният наставник.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички