Феномена се извини на всички майки по света заради своята прическа от Мондиал 2002


Феномена се извини на всички майки по света заради своята прическа от Мондиал 2002
Снимка: Getty Images/Guliver

9473 0

Винаги е било на мода хората (особено децата) да копират прическите на световно известните футболисти. Изключение не прави дори онази "кошмарна" визия на легендарния Роналдо, с която се появява на Мондиал 2002.

На това Световно той вдига трофея с Роналдиньо, Ривалдо и компания, а освен това печели "Златната обувка" и вкарва два пъти във финала. Той се появява със странната нова прическа преди полуфинала с Турция, като я обяснява с това, че е искал да отвлече вниманието на медиите от контузията (която е лекувал преди мача), затова им е дал нещо друго, за което да говорят.

"Видях съотборниците си и ги попитах: "Харесвате ли я?". Те ми отвърнаха: "Не, ужасна е! Отрежи това нещо!". Но журналистите видяха косата ми и забравиха за контузията" - разкрива пъкления си план той.

Къде на шега, къде сериозно, Феномена се извини на майките по цял свят, чиито деца са му подражавали на тази прическа: "Извинявам се на всички майки, които са видяли децата си да имат същата прическа" - споделя Роналдо. А наскоро Феномена призна, че би жертвал два пръста, за да спечели два трофея, които няма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички