7-минутна наслада: Когато Роналдо Назарио - Феномена унижаваше най-добрите (ВИДЕО)


7-минутна наслада: Когато Роналдо Назарио - Феномена унижаваше най-добрите (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

13110 0

Роналдо Назарио - Феномена е считан за един от най-великите футболисти на всички времена, а едновременно с това неговата кариера се смята за едно от най-разочароващите, що се отнася до това какво всъщност е можело да постигне. Тези твърдения в едно изречение са достатъчно показателни, за да добием бегла представа за бившия бразилски нападател.

Той се е представял на великолепно ниво във всеки един от отборите, в които е бил - Крузейро, ПСВ Айндховен, Барселона, Интер, Реал Мадрид, Милан, Коринтианс, както и разбира се - националният отбор на Бразилия.

Изявите му обаче в Барселона, Интер и Реал доказаха, че ако той бе избегнал всички онези контузии в кариерата си, то тогава вероятно нямаше да има спор кой е най-великият за всички времена. Той си остава и най-младият играч, спечелил "Златната топка", правейки го едва на 21 години.

За да си припомните за какъв впечатляващ футболист става въпрос, вижте видеото по-долу, в което са побрани някои от най-гениалните му отигравания - тогава, когато унижаваше най-добрите защитници из целия свят.

А защо съвсем наскоро Феномена се извини на всички майки по света?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички