Завръщането на легендата Том Брейди: Радост за милиони, но "загуба" от 580 хил. за един


Завръщането на легендата Том Брейди: Радост за милиони, но "загуба" от 580 хил. за един
Снимка: Getty Images

1640 0

Докато много хора в Щатите ликуват след новината свързана със завръщането на Том Брейди в НФЛ, то със сигурност един човек страда.

Топката, с която Том Брейди подаде за „последния“ си тъчдаун, бе продадена на търг от компанията Lelands Auctions за сумата от 581 хиляди долара. За съжаление на купувача обаче 2 дни след края на аукциона, Том Брейди обяви, че се завръща за 23-я си сезон в Националната футболна лига и изглежда 100% сигурно, че щастливият до съвсем скоро купувач ще притежава просто поредната топка, с която Брейди е хвърлил точково подаване.

Общо 23-ма души са наддавали за топката изпратена в ендзоната на Рамс и посрещната от рисийвъра на Бъканиърс - Майк Евънс на „Реймънд Джеймс Стейдиъм“ на 23 януари тази година във втория кръг на плейофите, загубен от Тампа със 27:30. Седмица по-късно Брейди официално обяви, че „приключва“ с футбола.

Преди година Leslands също поставиха на търг топката, с която Брейди отбеляза първия тъчдаун в кариерата си. Тя бе продадена за 428 хиляди долара.

В ранните часове на понеделник 44-годишният куортърбек обяви в социалните мрежи, че все още му е рано да наблюдава играта от трибуните и е готов да се завърне на терена. През изминалия сезон Брейди завърши начело на лигата с 43 подавания за тъчдаун, 5316 ярда както и с QBR от 68,1. Той бе и един от фаворитите за спечелването на наградата за най-полезен играч през редовни сезон, но отличието отиде при колегата му от Грийн Бей – Аарън Роджърс.

Мнозина вярват, че за завръщането на Том Брейди голяма роля е изиграл Кристиано Роналдо с ТОВА предизвикателство (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички