Топ моменти 2021: Как Зенит намери дом на кученца от приюта? (ВИДЕО)


Топ моменти 2021: Как Зенит намери дом на кученца от приюта? (ВИДЕО)
Снимка: premierliga.ru

2596 0

В началото на декември руският Зенит участва в специална акция, посветена на грижите за домашните животни. На 3 декември по време на мача с Ростов от руската Премиер лига футболистите на клуба от Санкт Петербург излязоха на терена с кучета от приюти на ръце. В проекта взеха участие няколко градски приюта и Руската киноложка федерация, като това подтикна хората да осиновят домашни любимци и да се грижат за тях.

При обявяването на състава на срещата беше подготвено специално видео, което представя не само футболистите, но и кучетата, с които те излизат на терена. За музикално оформление беше избрана песента "Who let the dogs out?" на Baha Men. Защитникът на "небесносините" Дмитрий Чистяков сам избра да изведе кучето на име Уенди, от което в началото администрацията е искала да се откаже заради големите му размери. По-късно бранителят пожелава да осинови Уенди, но преди него това прави Мария - една от служителките в клуба.

Второто кученце, което е намерило свой дом, е Дара, която е изведена на стадиона от левия бек Дъглас Сантос. Два от участващите приюти обявиха, че през уикенда са били осиновени два пъти повече животни от обикновеното. Халфът на "питерци" Александър Ерохин осинови Фийби, с която излезе на терена, а Рико, който е носен от Артьом Дзюба, намира дом при приятели на централния нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички