Ако си търсите нов смартфон и не ви се дават много пари, вижте това


Ако си търсите нов смартфон и не ви се дават много пари, вижте това
Снимка: Nokia

3138 0

В сезона на голямото коледно пазаруване, когато идеите ни за подаръци са много повече, отколкото възможностите, се замисляме как да харчим разумно и по-малко, като същевременно изненадаме близките с хубави подаръци – това е особено валидно, ако сме решили да подарим мобилен телефон.

На пазара има от пиле мляко, когато говорим за смартфони - много и различни видове, а цените също варират силно според това какво предлага съответното устройство. Ако обаче искате да подарите не много скъп, но пък функционален и здрав телефон, който да се ползва поне две години без проблем, идеалната алтернатива са базираните на Android смартфони Nokia.

Всички модели на марката, независимо от ценовия клас, са с гарантирани 2 години актуализации на операционната система и 3 години актуализации на сигурността. За да поддържат батериите на добро ниво, телефоните с Android One дават приоритет на фоновата активност за най-важните приложения. Телефонът използва по-малко енергия, докато е в джоба или чантата, а повечето Nokia издържат дори два дни без зареждане. Не на последно място – всички Nokia смартфони работят с чиста версия на Android, без излишни предварително инсталирани приложения, заемащи значителна част от паметта и забавящи работата на устройството. Потребителят сам решава какво и кога да инсталира и използва.

Смартфоните Nokia на HMD Global оглавиха класацията на Counterpoint Research, която отличава устройствата с най-надеждни софтуерни актуализации. Това е втората поредна година, в която тази марка е начело в списъка. Смартфоните Nokia са с най-висока оценка заради осигуряването на бързи актуализации до новите версии на операционната система, както и такива за сигурността ѝ. Прочетете пълната статия.

Ето и няколко предложения в бюджет до 300 лева


На цена от 229лв. можете да имате Nokia 2.4  -  много приятен на допир гръб, върху който не остават следи при пипане, а точно над логото се намира четецът за пръстов отпечатък – изключително удобно. Над него пък са двете камери за качествени снимки и наситени цветове, както и светкавицата. Освен сензора за отключване, може да ползвате и сензор за лицево разпознаване. Апаратът има три слота – два за SIM карти и един за micro SD карта. Nokia 2.4 е перфектният избор за всеки, който търси добро и бюджетно устройство – с голям екран, добра камера, страхотен дизайн и изключително прецизен. 

Основните предимства на Nokia 2.4 са 6.5” дисплей, с резолюция от 720х1600, впечатляваща 4500mAh батерия, ярки и кристални цветове и идва с операционната система на любимия ни Android 10.
Виж повече за модела тук.

И актуални оферти:

https://www.technopolis.bg/bg/Mobilni-telefoni/Smartfon-GSM-NOKIA-2-4-GRAY/p/574669

https://www.technomarket.bg/telefoni/nokia-2-4-ds-grey-09183481

Nokia 3.4 е на цена от 289лв. и със своя удобен захват, впечатляващи живи цветове в скандинавски стил и 3D нано-текстура, ще пасне идеално в ръката ви. Дисплеят е с вградена камера, осигуряваща още повече пространство за гледане и завладяващо развлечение, а с двудневния живот на батерията ще имате повече време за работа и игри. Ще може да правите перфектни снимки както през деня, така и на нощна светлина. С Nokia 3.4 може дори да задавате ограничения за съдържание и време на използване, както и да виждате активността в приложенията с Family Link. Виж повече за модела тук.

И актуални оферти:

https://www.technopolis.bg/bg/Mobilni-telefoni/Smartfon-GSM-NOKIA-3-4-BLUE/p/574671

https://www.technomarket.bg/telefoni/nokia-3-4-ds-blue-09183485

Nokia 5.3 е на цена от 299лв.и е сертифициран от TÜV Rheinland за ниско ниво на синя светлина и щади зрението дори и при повечко часове, прекарани пред екрана. Камерите са цели 4 на брой върху гърба. Основният сензор е 13 MP, със светлосила f/1.8, като при него на помощ при снимка с "Ефект Боке" идва 2MP сензор, който мери дълбочина. Вторият сензор, който често се използва е ултра  широкоъгълен на 13мм с 5MP еквивалент. Ако решите, че искате да снимате много близки обекти, тогава се активира четвъртата 2MP камера с нейният Macro режим. И независимо, че Nokia 5.3 е бюджетен смартфон, той може да снима видео с 4K качество с 30fps. Батерията от 4000mAh осигурява до два дни използване без зареждане, а мощният Qualcomm Snapdragon процесор ви гарантира игри и сърфиране на скорост.

Виж повече за модела тук

И актуални оферти:

https://zora.bg/product/53-ds-cyan

https://www.technomarket.bg/telefoni/nokia-5-3-ds-black-09181165

https://www.technopolis.bg/bg/Mobilni-telefoni/Smartfon-GSM-NOKIA-5-3-CYAN/p/572407

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички