Стойчо Младенов избира измежду четирима за върха на "червената" атака


Стойчо Младенов избира измежду четирима за върха на "червената" атака
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6260 0

Нападателят на ЦСКА Ахмед Ахмедов се възстановява по план, след като претърпя тежка контузия през есента. Таранът следва специална програма, съставена от кондиционния специалист Кирил Динчев. През последния месец Ахмедов тренира индивидуално като се очаква до 10-ина дни да започне занимания с групата на „червените“. Завръщането на Ахмед Ахмедов на терена в официални срещи пък най-вероятно ще стане в началото на април.

Любопитно е обаче дали 24-годишният Ахмедов ще получи сериозен брой игрови минути до края на кампанията. Тъй като вариативността в селекцията на ЦСКА поне що се отнася до поста на централен нападател е много голяма.

Наставникът на „армейците“ Стойчо Младенов може да избира между Жорди Кайседо, Чарлс Бисмарк, Калоян Кръстев, а скоро и Ахмедов за върха на атаката.

Едва ли обаче Младенов ще наложи схема с двама централни нападатели, тъй като от години предпочита тактическа постройка с 2 крила и 1 таран.

Така при наличието на Кайседо, който е считан за най-конвертируемият играч в настоящата селекция на ЦСКА, Ахмед Ахмедов се очертава да се бори с Бисмарк и Кръстев за първа резерва на Жорди. Стойчо Младенов пък изглежда ще се радва на много голям брой опции при избор на таран за титулярната единадесеторка на „червените“, изправяйки се пред луксозен проблем.

"Армейците" обаче може да се окажат пред критична ситуация, която не е свързана със спортно-технически компоненти. Съществува угроза клубът дори да бъде изхвърлен от евротурнирите за следващата кампания. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички