Кошмар: Сезонът на Реал Мадрид може да се срине само за 168 часа


Кошмар: Сезонът на Реал Мадрид  може да се срине само за 168 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

2273 0

Испанският колос Реал Мадрид може да загуби всичко, или да направи категорична крачка към потенциален дубъл през този сезон, а всичко това да се случи в рамките на само една седмица. Това стана ясно, след като беше изтеглен жребият в Шампионска лига, който отреди на "кралете" да се изправят срещу Ливърпул в четвъртфиналите на надпреварата. 

"Кралете" ще са домакин в първия двубой, който ще се проведе на 6-и или 7-и април (по всяка вероятност на 6-и, но програмата все още не е изяснена). След това Реал ще посрещне Барселона в "Ел Класико", което може да върне столичани категорично в битката за титлата преди финалния спринт в първенството. Сблъсъкът е на 10-и април. 

Ответният мач срещу Ливърпул на "Анфийлд" ще е на 13/14-и април. Така, при загуба от Барселона и отпадане от Шампионска лига, целият сезон на "кралете" може да се срине в рамките на 168 часа.

От друга страна обаче, силно представяне в тези мачове може да помогне на "белите" да наберат скорост - както в Ла Лига, така и в ШЛ, след като следващият опонент при успех над Ливърпул ще бъде някой измежду Челси и Порто. И двата тима са считани са по-лек съперник от мърсисайдци, въпреки че Челси се намира в убийствена форма. 

"Кралския клуб" обаче ще има много тежка мисия в началото на април, тъй като Реал пази кошмарни сблъсъци от последната си елиминация в два мача срещу Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички