Двойният живот на внука на Мохамед Али: Боец през деня, охрана в клуб през нощта


Двойният живот на внука на Мохамед Али: Боец през деня, охрана в клуб през нощта
Снимка: Instagram @biaggioaliwalsh

4097 0

Внукът на Мохамед Али, Биаджо Али Уолш, опитва да се наложи в света на Професионалната бойна лига (PFL), докато работи като охранител в нощен клуб. 24-годишният боец, който в момента е подписал с лигата, сподели: „В момента ме качиха в DJ кабината, така че аз и колегата ми, това е нашата работа - да го пазим".

През деня - боец, а през нощта пречи на другите да се бият

Той се наслаждава на позицията си, като се фокусира единствено върху пулта и придружава таланти след техните изпълнения. Биаджо работи във вторник, петък и събота, като понякога приключва в 4 сутринта, като признава: "О, стават буйни. Със сигурност".

Биаджо, който веднъж получи грамота от полицията за предотвратяване на нападение, няма нищо против конфронтациите. "Аз съм боец, донякъде съм свикнал с конфронтация. Но е готино, забавно е, харесва ми и ми плащат добре“, каза той. Неговият ръководител, бивш боец, разбира тренировъчния му график и го подкрепя. Биаджо смята работата за чудесен начин да печели допълнителни пари.

Въпреки известната си фамилия, Биаджо не получава специално отношение във фитнеса, където тренира. Работейки на вратата на нощен клуб, той намира за забавно, че купонджиите нямат представа за неговата легендарно потекло. Биаджо сподели: „Майка ми винаги ни е казвала, че ще трябва да работим малко повече, ако искаме да успеем в спорта, само заради името.“

Той приема предизвикателството и се стреми да работи повече, следвайки съвета, който дядо му му е дал като дете, а именно - да остане смирен. Биаджо цени това, че е здрав и поддържа силна връзка с Бог, което допринася за неговото смирение.

Той не може да се състезава през сезона в Професионалната бойна лига

Като аматьор Биаджо няма право да се състезава в сезона на PFL за 1 милион долара, където победителят получава всичко. Въпреки това, той е участвал в две аматьорски битки с и е настроен да се изправи срещу Травел Милър за още една битка за трупане на опит. Биаджо изрази фокуса си върху натрупването на възможно най-много опит, като каза: "Просто искам да се бия... и да натрупам възможно най-много опит", допълни той, очаквайки дебюта си на професионалния ринг. А друг от внуците на Мохамед Али има брутално поразяваща прилика с него (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички