Букмейкър Гуру - новият помощник на всички залагащи


Букмейкър Гуру - новият помощник на всички залагащи
Снимка: BookmakerGuru.com

2404 0

Хазартът е индустрия за над половин трилион долара в световен мащаб и с все по-осезаемото навлизане на нови букмейкъри и платформи за залози потенциалът на този бизнес е наистина безграничен. Следователно и потребителите на хазартни услуги в света се увеличават ежедневно. Играчите обаче биват сериозно превъзхождани от букмейкърите и не са много тези, които успяват да "излъжат" букитата и да са печеливши играчи в дългосрочен план. 

В опит да промени тази статистика е създаден и проектът "Букмейкър Гуру" - най-новата платформа за анализи на букмейкъри, футболни и спортни прогнози, стратегии и съвети за залагане и подобряване на уменията и културата на залагане на потребителите на хазартни игри. 

Проектът е в самото си начало, но създателите обещават да направят всичко по силите си, за да помогнат на всеки потребител поне малко да подобри както играта си, така и цялостното си познание за букмейкърите онлайн.

Кои са "Букмейкър Гуру"? 

Хората зад този проект са, засега, скромен екип от загалащи, които имат солиден опит с различните букмейкъри, предлагани най-вече в България. С натрупаните през годините знания те се надяват да помогнат на всеки новобранец в сферата да навлезе в света на спортните залози по-подготвен и по-добре информиран. Но дейността на сайта няма да се ограничи до това. 

В платформата ще намерите много полезни материали за различните букмейкъри, достъпни от България, ценни съвети и стратегии при залагането и единствена по рода си "Академия за Залози", в която сериозно внимание ще бъде обърнато на един от най-големите проблеми при всеки любител на спортните залози - управлението на банката за залози

Екипът обещава много интересни рубрики и собствени разработки, така че следете активно сайта на "Букмейкър Гуру", за да не останете в крак с най-важното от хазартния свят. 

"Гуруто" стартира с две интересни рубрики 

Сайтът стартира с две уникални по рода си рубрика. Първата от тях е "Бързи прогнози" - функционалност, която е много удобна за всеки, който търси идеи за своите залози, но пък няма време да чете обосновки и анализи. В секцията са показани шампионат, двубой, прогноза и сигурност на залога, а коефициентите ще са вариращи - от ниски и по-сигурни до високи и с по-висок риск. 

Другата рубрика няма да е насочена към залози, а за преживяванията на Хазартния тип в света на "комара" - образът, който превъплъщава в себе си и най-доброто, но и най-лошото в хазарта. В рубриката "Дневниците на Хазартния тип" ще може да прочетете куп интересни истории. Затова обезателно следвайте и двете рубрики на страниците на "Букмейкър Гуру". 

Повече за проекта може да прочетете в BookmakerGuru.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички