Как са обвързани букмейкърските бонуси и спортните събития?


Как са обвързани букмейкърските бонуси и спортните събития?
Снимка: iStock

1285 0

С напредването на футболните първенства в Европа, както и вниманието към всички останали дисциплини, всеки запалянко ще потвърди, че тепърва ще се решава кои отбори ще се борят за лидерски позиции, кои атлети ще имат най-много шансове за печеленето на трофеи и демонстрирането на необходимата класа. На спортния жаргон можем да кажем, че предстоят много сериозни и интригуващи дербита, в които някои от най-класните играчи ще се изправят едни срещу други и ще покажат най-доброто от себе си.

В тези моменти ще забележим, че всеки спортен фен е пред телевизора за впечатляващата среща, а дори и тези, които не са чак такива почитатели, обръщат внимание на тази среща. Разбира се, статистиката показва, че точно в този момент и спортните прогнози към букмейкърите се повишават значително, защото мнозина искат да засилят тръпката и адреналина.

Очаквано и самите букмейкъри обръщат внимание към точно този вид събития и освен възможността да предложат по-високи коефициенти, брандовете предлагат и различни допълнителни бонуси, с които да позволят малко по-смели прогнози. В случай, че се чудите, бонусите са допълнителни средства, които се превеждат в определени моменти.

Откриваме начални бонуси, промоционални кодове и възможност дори да направим безплатен залог, без да използваме своите лични средства. Редно е да отбележим, че това не са средства, които можем да изтеглим веднага, а възможност да инкасираме печалби, като именно вторите могат да бъдат използвани по преценка на самия клиент.

Много често ще забележим, че самите букмейкъри пускат промоционални кодове, които при регистрация или правенето на следващ депозит, могат да се добавят в платформата и да се предоставят допълнителни средства. Например тук може да намерите бонус код за Палмс Бет и да се запознаете с всички възможности, които предоставя бранда. В случай, че предложенията, функциите и опциите са налични, може да използвате и допълнителния код за малко по-добри условия. Идеята е, че след като сте отделили време, за да прочетете всичко, трябва да получите и бонус за времето си. В промоционални периоди, бонусите могат да се публикуват в спортни платформи и други медии, а има и брандове, които ще изпратят такива на избрани свои клиенти, позволявайки им да получат преференциални условия, отговарящи на техните изисквания.

Нека не забравяме, че в някои по-специални случаи ще открием и така наречените безплатни залози, които се предлагат за избрани срещи, избрани дисциплини и още много други. Тяхната идея е малко по-различна,  но нека им обърнем малко повече внимание. В безплатния залог ще получим определена сума от букмейкъра, която да използваме за прогнозиране на победител. При успех, получаваме само своята печалба, но не и сумата, която сме поставили. При загуба, приемаме, че нямаме късмет и не дължим абсолютно нищо.

Можем да получаваме бонуси за някои конкретни видове залози като акумулаторите, където най-често ще имаме повишени коефициенти. Друг път може да играем за дневни бонуси при поставянето на определен залог. Разнообразието наистина е впечатляващо, но трябва да знаем, че всяко едно предложение е насочено единствено и само в полза на клиента. Практически можем да видим, че спортът определено диктува правилата и всеки бранд се стреми да предостави колкото се може повече забавление на своите фенове, а това е особено приятен факт, все пак най-доброто от света на спорта предстои.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички