Месецът, в който се решават титлите: Турнир за майстори, ще се раздават 25 000 лв


Месецът, в който се решават титлите: Турнир за майстори, ще се раздават 25 000 лв
Снимка: Sesame.bg

1141 0

Месец май е един от най-любимите за всеки футболен привърженик. Не само защото лятото вече е на прага, а защото и там се крият дните, в които поне на хартия трябва да дойде кулминацията в най-големите и силни европейски клубни първенства.

Този път месецът може да се превърне в още по-щастлив за всички майстори и разбирачи на играта. От Sesame.bg ще раздадат общо 25 хиляди лева за тези, които са най-прецизни в своите онлайн спортни залози. "Колко ясна ви е играта в действителност", питат от Sesame.bg?

Майсторски прогнози ще заслужат 25 хиляди лева

1. Sesame.bg раздава 25 000 лева!

2. Шампионски месец във футбола, шампионски месец и за теб;

3. Залагай в колонки и печели;

4. Четири седмични турнири с награди;

5. Голямо шампионско класиране в края на месец май.

Промоцията започва още с първия ден от месец май. Краят ѝ ще настъпи на 29 май! Всички потребители, които имат регистрация с реални средства на Sesame.bg могат да участват! Турнирите се провеждат на етапи, 4 седмични и един генерален.

Как се участва за наградата от 25 000?

За да участва в турнира, потребителят трябва да направи футболен залог с реални средства (зачитат се единствено множествени залози в секция Футбол (Спорт) на сайта Sesame.bg - поставени и уредени в периода на провеждане. Важат и залози преди мача, и такива на живо.

Важно е да се отбележи, че има минимален квалифициращ коефициент на залог за участие - 2,00 за колонка (и 1,40 на селекция в колонката).

Общият етап и големият победител се изчислява след събиране на точки, като потребителите се подреждат и в класиране спрямо точките. А те зависят от печелившите залози по формула: Точки = Нетна печалба*Брой селекции.

Тоест ако има 100 лв залог на коефициент 2,10 на множествен залог от 2 селекции, ще получите 220 точки при правилна прогноза (100*2.10-100)*2.

Можете да се запознаете по-подробно с всички правила и условия на участие, както и класирането за различните етапи - както общото, така и седмичното - ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички