Дългоочакваният сблъсък между Байерн Мюнхен и Барселона е тук: Кой-кого на "Алианц Арена"?


Дългоочакваният сблъсък между Байерн Мюнхен и Барселона е тук: Кой-кого на "Алианц Арена"?
Снимка: Getty Images

4242 0

Веднага след тегленето на жребия за груповата фаза на Шампионска лига, всички футболни фенове с нетърпение очакваха да бъде оповестена и пълната програма, за да разберат кога точно Байерн Мюнхен и Барселона ще се изправят един срещу друг.

Е, първата среща между двата гранда е ДНЕС, 12 септември - баварците приемат каталунците на своя стадион "Алианц Арена", а началният час е 22:00 (българско време).

Барселона се намира в ужасяваща серия срещу този противник - през миналата кампания двата тима отново бяха в една група в ШЛ и тогава немците записаха две класически победи от по 3:0. Година по-рано пък дойде онова прословуто 8:2 на 1/4-финал за "Ушатата", което дълги години ще отеква във футболния фолклор. 

Sesame оценява шанса на Барса да си тръгне с три точки от Мюнхен с коефициент 3.50! Евентуалната победа на Байерн е фиксирана на коеф. 1.90, а равенството на "Алианц Арена" е най-малко вероятният сценарий - 4.33!

Изхождайки от факта, че в съставите на Юлиан Нагелсман и Шави Ернандес има страхотни нападатели, които бележат много голове, букмейкърът очаква много попадения и тази вечер - линията за над 2.5 гола е 1.37, а тази за под 2.5 попадения - 3.10!

Sesame.bg предоставя интересни и високи коефициенти и за самите голмайстори - гол на Роберт Левандовски по всяко време е със знак 2.12, а такъв на бившата звезда на Ливърпул Садио Мане - 2.30!

*Коефициентите подлежат на промяна!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички