3 подобрени коефициента за големия сблъсък Италия - Англия


3 подобрени коефициента за големия сблъсък Италия - Англия
Снимка: GettyImages

1614 0

Безспорно Италия срещу Англия е най-интересният двубой в Европа в четвъртък вечер, както и може би най-вълнуващата среща изобщо по време на паузата за мачове на националните отбори. 

Неслучайно и сайтът за онлайн спортни залози - Sesame.bg има не един, не два, а цели 3 подобрени коефициента за предстоящата среща - кои са те ще разберете, ако продължите да четете. 

Sesame Boost за Италия - Англия 

Sesame Boost е предложение на бетинг платформата с увеличен коефициент за определено събитие. На фокус в днешната футболна програма е повторението на финала на Евро 2020, като първият увеличен коефициент е за полувреме с повече голове. 

Предложението на "Сезам" е: най-резултатно полувреме - 1-во, като ставката е увеличена от 3.25 на 3.50. В последните 7 мача между двата отбора, през първото полувреме имаше повече голове само веднъж - през 2012 година! 

Второто предложение на компанията е Англия да не допусне гол, което е с увеличен коефициент от 2.65 до 2.90! "Трите лъва" имат чиста мрежа срещу Италия само веднъж през този век, но това се случи наскоро - в мач от Лига на нациите през 2022 година. 

Летящи коефициенти за Италия - Англия 

Битката от квалификациите между двата отбора влиза и в друга промоция на Sesame - летящи коефициенти, което означава, че за краен изход от двубоя компанията дава по-високи ставки. 

Освен стандартните, всеки потребител има правото да се възползва и от "летящите" коефициенти за срещата - Италия да спечели (2.98 летящ; 2.82 стандартен), равенство (3.32 летящ; 3.18 стандартен), Англия да спечели (2.68 летящ, 2.56 стандартен). 

Летящите коефициенти са особено подходящи за хора, които предпочитат единичните пред множествените залоги. 

За самия двубой Sesame.bg предлага повече от 100 различни пазара, всички от които можете да видите на сайта на платформата: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички