На Ганев му стана лошо, падна от Али Реза в Рио 2016


На Ганев му стана лошо, падна от Али Реза в Рио 2016

2549 0

Михаил Ганев допусна поражение с 1:3 точки от иранеца Алиреза Карими и така загуби шансовете си да се бори за нещо повече от бронз на Олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Ганев в категория до 86 кг отново бе доста пасивен срещу иранеца, като схватката помежду им бе ниско резултатна, но Алиреза се оказа по-ефективен от българина. 31-годишният роден борец ще се надява иранският му съперник да стигне до финала, за да го изтегли на репешажите за бронзовите медали.

Ганев спечели първата си схватка в Рио по изключително инфакртен начин с туш в буквално последната секунда. Ситуацията бе толкова спорна и драматична, че съдиите 10 минути не можаха да решат кого да определят за победител, преди в крайна сметка Ганев да получи победа.

Ганев сподели след загубата от Алиреза Карими, че грешката е единствено негова и вината за загубата е изцяло в него. Иранецът е искал повече победата, според Ганев, който отчете и по-голямата си пасивност.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички