Кралев: Демирева ще доминира във високия скок до Токио 2020


Кралев: Демирева ще доминира във високия скок до Токио 2020

2076 0

Мирела Демирева ще доминира в скока на височина на световните и европейски първенства в следващите години, категоричен бе спортният министър Красен Кралев.

Българската лекоатлетка спечели първия сребърен медал за родината си на олимпийските игри в Рио де Жанейро, след като записа скок на 197 сантиметра и само липсата на късмет я раздели от златото в дисциплината.

Радост за България! Сребро за Мирела Демирева в Рио 2016!

"Фантастично състезание за Мирела Демирева в скока на височина на игрите в Рио. Сребърен медал, спечелен по един категоричен начин. Повтори личното си най-добро постижение от 197 см, както и на европейското в Амстердам. Една досадна грешка допусната в първия скок на началната височина от 188 см й коства олимпийската титла. До следващите игри в Токио през 2020-а година предстоят по две световни и европейски първенства, в които смятам, че тя ще доминира. Респект, Мирела, благодарим ти от сърце за огромната радост. Това е твоята година", написа Кралев на своя личен профил във фейсбук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички