Майката на Мирела Демирева: Много съм щастлива, детето ми постигна мечтата си!


Майката на Мирела Демирева: Много съм щастлива, детето ми постигна мечтата си!

1635 0

Майката на сребърната медалистка от Олимпийските игри в Рио Мирела Демирева - Валя, беше на седмото небе от фантастичното представяне на своята дъщеря.

Бившата лекоатлетка трудно сдържаше силните си емоции си в ефира на “Нова телевизия” само няколко часа след като Мирела спечели сребърното отличие за България.

“Не мога да ви опиша как се чувствам. От емоция в емоция преливат в мен. Голямо щастие е! Всички се бяхме събрали, почти целия вход.

Всички скачахме и викаме, неопиесуемо е. Просто страхотно. Разбирате ли какво щастие е за един родител детето му да постигне мечтата си?”, вълнуваше се Валя.

“Много се радвам за България, че постигна още един медал. Ние се чухме след квалификацията. Казах й да скача за удоволствие. Отвърна ми: “Ще скачам за медал!”

Била съм на Олимпийски игри и те не могат да се сравнят с нито едно друго състезание”, категорична е майката на призьорката.

“Навремето ходеше с мен по лагерите. То си стана естествено, тя се възпитава в такава среда. Апелирам към родителите децата им още да спортуват.

Като малка беше много палава, после в пубертета много се успокои и се справяше сама. Тя бе невероятно дете”, допълни още щастливата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички